Our website is currently under construction.

In a sense all web pages are  under construction. Static, non-changing content is a thing of the past. Today almost all web sites edit their content unless it's in some kind of archive. For any information you may need, don't hesitate to contact us.     7-9 Regina Elisabeta Blvd 1st floor (Chimexim Building)  0724.309.987 office@forward-engineering.ro  

Construction Management

Construction Management

Ne ocupăm de planificarea globală și de controlul proiectului din faza inițială până la finalizarea sa.

Forward Enginering oferă o gamă largă de servicii de consultanță în sfera construction management. Echipa noastră are ca numitor comun rigurozitatea și experiența necesară în engineering și construcții pentru soluții optime pentru beneficiari, contractori ingineri și arhitecți implicați pe tot parcursul procesului de construcție.

Prioritatea noastră este viziunea de ansamblu care determină principalele priorități și activitățile derivate astfel încât fiecare fază a proiectului să fie finalizată respectând parametrii de timp și de buget.

Pe partea de Fit Out asigurăm amprenta unicităţii lucrărilor finalizate, conjugând efortul ariilor în care dorim să excelăm: stabilitatea structurii, arhitectura frumosului şi optimizarea instalaţiilor. Standardul pe care îl căutăm, împreună cu partenerii, îl recunoaştem atins nu doar prin satisfacţia declarată a clienţilor, ci şi prin aprecierea pe care clienţii clienţilor noştri o dau lucrurilor făcute de noi. Unitatea de măsură deplină a calităţii muncii noastre este propria conştiinţă că realizăm construcţii ecologice, în dialog şi înţelegere cu mediul urban.