Our website is currently under construction.

In a sense all web pages are  under construction. Static, non-changing content is a thing of the past. Today almost all web sites edit their content unless it's in some kind of archive. For any information you may need, don't hesitate to contact us.     7-9 Regina Elisabeta Blvd 1st floor (Chimexim Building)  0724.309.987 office@forward-engineering.ro  

Proiectare și execuție

Din ce în ce mai multe companii înțeleg că, pentru a avea succes, trebuie să schimbe perspectiva în care este privit locul de muncă. Recondiționarea și utilarea unui spațiu poate fi benefică, însă dacă nu este planificată și executată conform, se poate dovedi a fi nefuncțională și costisitoare. Pentru a le oferi clienților noștri cel mai bun spațiu de lucru, încercăm să rezolvăm principalele lor necesități: optimizarea spațiului, îmbunătățirea colaborării, atragerea și păstrarea angajaților talentați, politici de wellbeing, construirea brandului și conturarea culturii organizaționale. Toate acestea indică nevoia de a colabora cu cea mai bună companie de planificare și implementare ale utilării, relocări și implementării mobilierului. Echipa noastră vă ajută să vă utilați spațiul, să planificați și proiectați un spațiu care să permită eficientizarea activității companiei.

Fiecare proiect este gestionat de o echipă proprie de specialiști care asigură livrarea fără disfuncționalități a proiectării și utilării birourilor. De regulă, o echipă conține un manager de servicii tehnice, manageri de contract, șefi de șantier, al căror scop este finalizarea proiectelor la timp, cu respectarea bugetului și la standarde înalte. Obiectivul nostru este proiectarea și utilarea birourilor folositoare pentru oameni, care sunt suficient de flexibile și care permit utilizarea noilor tehnologii și modalități de lucru.